Dinsdag 
Eindhoven (18 septemberplein)
09:00 - 16:00 uur

Donderdag 
Oisterwijk (De Lind)
12:00 - 17:00 uur

Vrijdag
Eindhoven (Stratum)
12:00 - 16:30 uur

Zaterdag
Best (Boterhoek)
8:30 - 13:00 uur

Perziken

Mei t/m augustus

De perzik heeft lekker zoet vruchtvlees en is heerlijk om als gezonde snack op te eten

De perzik is een ovaalronde steenvrucht met een fluweelachtige schil, die in kleur varieert van groenwit tot goudgeel met een rode blos. Perziken hebben zacht, geurig en sappig, wit tot geel vruchtvlees. Rondom de grote, geribbelde pit is het vruchtvlees soms iets rood gekleurd. De perzik heeft lekker zoet vruchtvlees en is heerlijk om als gezonde snack op te eten, te verwerken in een frisse salade of om mee te bakken met (kip)gerechten

Afkomst:
Ze komen onder andere uit Griekenland, Zuid-Afrika, Chili, Spanje, Frankrijk, Turkije en Italië.

Seizoen:
Perziken zijn met uitzondering van de maand april het hele jaar door verkrijgbaar.  Mei t/m augustus is het hoofdseizoen.

Houdbaarheid:
Afhankelijk van de rijpheid bij aankoop zijn perziken op een koele plaats 1 tot 3 dagen en in de koelkast 3 tot 7 dagen te bewaren.