Dinsdag 
Eindhoven (18 septemberplein)
09:00 - 16:00 uur

Donderdag 
Oisterwijk (De Lind)
12:00 - 17:00 uur

Vrijdag
Eindhoven (Stratum)
12:00 - 16:30 uur

Zaterdag
Best (Boterhoek)
8:30 - 13:00 uur

Heerlijk gevulde puntpaprika's

> 30 min
|
4
 personen
  1. Kook de rijst. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Halveer de puntpaprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en knoflook 3 minuten.
  4. Voeg het gehakt toe en bak deze in ongeveer 5 minuten rul.
  5. Schep de rijst, tomatensaus, Bonduelle Maïs Fantasia en rozijnen door het gehaktmengsel en breng op smaak met kaneel, peper en zout.
  6. Vul de gehalveerde paprika's met het gehaktmengsel en leg ze op een ingevette bakplaat.
  7. Bak de paprika's 15 à 20 minuten in het midden van de oven, totdat de paprika's zacht zijn.

Lekker met gemengde sla!

Bron: