Dinsdag 
Eindhoven (18 septemberplein)
09:00 - 16:00 uur

Donderdag 
Oisterwijk (De Lind)
12:00 - 17:00 uur

Vrijdag
Eindhoven (Stratum)
12:00 - 16:30 uur

Zaterdag
Best (Boterhoek)
8:30 - 13:00 uur

Snijbonen

Hele jaar

De snijboon wordt, zoals de naam al zegt, fijngesneden gegeten, om op deze manier het aroma ten volle tot zijn recht te laten komen.

Beschrijving: De snijboon is een peulvrucht met brede, platte peulen. Je kunt ze in stukjes of reepjes bereiden als enkele groenten of combineren met meerder soorten groenten.

Afkomst: Ìn Nederland zijn de snijbonen afkomstig uit de volle grond en uit de kassen.

Houdbaarheid: Gesneden snijbonen kun je het best dezelfde dag bereiden en eten. Ongesneden snijbonen kun je in een open plastic zak twee dagen bewaren op een koele plaats of in de koelkast.