Dinsdag 
Eindhoven (18 septemberplein)
09:00 - 16:00 uur

Donderdag 
Oisterwijk (De Lind)
12:00 - 17:00 uur

Vrijdag
Eindhoven (Stratum)
12:00 - 16:30 uur

Zaterdag
Best (Boterhoek)
8:30 - 13:00 uur

Groente

avocado
Hele jaar

Avocado

Het vruchtvlees is boterachtig, met een fijne nootachtige smaak.
bleekselderij
Hele jaar

Bleekselderij

Tegenwoordig staat bleekselderij, met zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Maar bleekselderij kan ook worden gebakken, gestoofd of gekookt.
bloemkool
Hele jaar

Bloemkool

Bloemkool wordt vaak gekookt, maar kan ook gegeten worden als rauwkost of worden gefrituurd hiervoor wordt de bloemkool eerst door een beslag gehaald.
bospeen
Hele jaar

Bospeen

Bospeen heeft een zoete en typische wortelsmaak. Je kunt bospeen zowel rauw als gekookt eten. D
bosui
Hele jaar

Bosui

De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop ze worden verkocht: in bosjes. Ze worden ook wel lente-uitjes of stengeluitjes genoemd.
broccoli
Hele jaar

Broccoli

De smaak lijkt op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Broccoli is een groente die de laatste jaren in ons land zeer snel aan populariteit heeft gewonnen.
courgette
Hele jaar

Courgette

De courgette wordt gewoonlijk gekookt of geroerbakt gegeten, maar rauw kan ook.
flespompoen
Hele jaar

Flespompoen

De flespompoen heeft een nootachtige smaak. Van deze pompoen kun je de schil wel eten. het zachte, vezelige, zoetige vruchtvlees is donkergeel tot oranje
gele paprika
Hele jaar

Gele paprika

Hij heeft de zelfde vorm als de traditionele paprika en is zoeter dan zijn rode broertje.
ui
Hele jaar

Gele ui

De gele ui wordt gebruikt als smaakgevend ingrediënt maar doet het zelfstandig ook uitstekend in bijvoorbeeld uiensoep en hachee.